Продажба на Банер (Banner) акумулатори


Банер (Banner), Австриска компанија со интернационално реноме. Повеќе од 17 години Банер (Banner) батериите со познатиот симбол-бик, ги исполнуваат врвните стандарди за квалитет.


Банер (Banner) е синоним за техничка перфекција, доверба и висок степен на свесност за околината. Иновативната насока во работењето, гарантира производи со висок квалитет кои низ времето зборуваат сами за себе.


Водечките компании за производство на автомобили му веруваат на Банер (Banner). Банер (Banner) како бренд представува синоним за: врвна технологија за батерии, прецизна испорака, одлична услуга кон клиентите.За повеќе информации посетете го http://www.bannerbatterien.com