ПРОДАЖБА НА АЛАТИпромотивни акции ►


Повеќе од 75 години, Иримо (Irimo) рачниот алат е синоним за квалитет, функционалност и доверливост.


Професионалците го избираат, бидејќи му веруваат!


Широкиот асортиман на Иримо (Irimo) алатот, меѓудругото вклучува и алати за поправка и одржување на автомобили и истите се именувани како лидер во овој сегмент.


Иримо (Irimo) секогаш се стреми и прилагодува кон задоволување на потребите на потрошувачите и поради тоа професионалците секогаш ќе изберат Иримо (Irimo) како синоним за достапен и доверлив квалитет.

За повеќе информации посетете го http://www.irimo.com/