ПРОДАЖБА НА АЛАТИ.промотивни акции ►


Kомпанијата Милвоки (Milwaukee) е водечка на пазарот за изработка на пренослив електричен и акумулаторски алат за професионална и индустриска примена.


Од основањето во 1924 година, компанијата Милвоки (Milwaukee) е фокусирана кон својата визија: да произведува висококвалитетни електрични алати и дополнителни елементи создадени за професионална употреба.


Лицата чии работни задачи се поврзани со физички напор очекуваат алатите кои ќе ги употребат да се карактеризираат со трајност, сигурност и прецизност со еден збор Милвоки (Milwaukee).


 

За повеќе информации посетете го http://www.milwaukeetool.eu/