Продажба на масла Тотал (Total)Правилна препорака за Вашето возило ►


Развиени во партнерство со Пежо (Peugeot) и Цитроен (Citroen), Тотал (Total) моторните масла се произведуваат согласно интернационалните стандарди ACEA, API, SAE…


Во 2011 година официјално стартуваше и соработката меѓу Тотал (Total) и Киа Моторс (Kia Motors). Воедно, маслата на Тотал (Total) се официјално прифатени и се користат и од следниве автомобилски брендови: БМВ (BMW), Фолцваген (Volkswagen), Мерцедес Бенз (Mercedes-Benz), Порше (Porsche) и Хјундаи (Hyundai), Нисан (Nissan), Мазда (Mazda), Рено (Renault), Грејт Вол (Great Wall), Даф (DAF), Зф (ZF), Сканиа (Scania) и Клас (Claas).


Тотал (Total) маслата го штитат моторот од абење, пренесуваат енергија и го олеснуваат преносот на брзини. Да се биде лидер во доменот на масла со високо-технолошки компоненти е основната цел на Тотал (Total). Асортиманот на брендот вклучува производи специјално дизајнирани за заштеда на горивото, а притоа истите се еколошки и ги подобруваат перформансите на моторот.За повеќе информации посетете го http://www.lubricants.total.com/