Еуроимпекс, генерален увозник
E-пошта:euroimpex@euroimpex.com.mk
Локација 1 (централа за сите брендови) и Мултибренд сервис Peugeot и Opel
Бул. Трета Македонска бригада бр. 72, 1000 Скопје
тел:
+ 389 2 3111 000
        + 389 2 3112 000
Работно време:
Сервис на возила 8:00 до 16:00 часот
Продажба на возила 8:00 до 17:00 часот
Сабота 10:00 до 14:00 часот
Локација 2: Продажба на Peugeot возила и Мултибренд сервис Peugeot и Opel
Скупи 6А, 1000 Скопје
тел:
+ 389 2 3096-900
Работно време:
Сервис на возила 8:30 до 16:30 часот
Продажба на возила 9:00 до 17:00 часот
Сабота 10:00 до 14:00 часот
Локација 3: Продажба и сервис на Opel возила
Илинденска број 109, 1000 Скопје
тел:
+ 389 2 3111-108
Работно време:
Продажба на возила 9:00 до 17:00 часот
Сабота: 10:00 до 14:00 часотСледете нѐ  facebook